Cuba perhatikan penampilan anda di cermin, mahupun apabila sedang bersosial atau kecerdasan minda ketika mengikuti pelajaran mahupun bekerja.  Adakah anda sering rasa rendah diri kerana mempunyai kulit tidak sekata dan bermasalah? Atau teman-teman akan terasa tidak selesa berbual dengan anda kerana nafas berbau?  Mahupun, anda menghabiskan masa yang lama di tandas akibat masalah sembelit? Atau, sukar tidur sehingga mengganggu rutin pagi anda dengan kelesuan?

Semua masalah tersenarai bukanlah masalah baharu malahan kini ia menjadi suatu kebiasaan kepada orang ramai.

BARDOX memegang ungkapan penarik ‘kecantikan tanpa batas’ ialah sebuah jenama yang muncul di pasaran pada tahun 2018 sebagai pengeluar produk pemakanan kesihatan dan kecantikan yang boleh mengungguli jenama tempatan, setanding dengan jenama terbaik di pasaran.  Produk BARDOX hanya menggunakan bahan semula jadi dan selamat serta pembuatannya berdasarkan garis panduan yang ketat demi menjadikannya pilihan yang boleh dipercayai.

Produk BARDOX mengekalkan objektif mereka untuk menjadi mata arah yang sentiasa segar dengan barisan produk nutrisi. Bukan sekadar janji kosong tetapi melalui pakar-pakar yang bekerja keras di sebalik setiap produknya.  Visi BARDOX adalah untuk menyebarkan definisi ‘kecantikan tanpa batas’ dengan mengekalkan kualiti produk kesihatan dan kecantikan yang berupaya mempertingkatkan keyakinan diri setiap penggunanya melalui kesihatan optimum dan kecantikan dalaman.

Hanya pengambilan sama ada satu atau kedua-duanya sekali untuk membantu menyelesaikan segala kemelut yang melanda anda.  Kini, tidak perlu lagi rasa malu dan kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang, dan tidak lagi perlu risau dengan masalah berat dan lemak berlebihan.

 

BARDOX 2.0: KEBAIKAN BARDOX 5 DALAM 1

BARDOX sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat para penggunanya serta masyarakat umumnya.  Kini muncul pula BARDOX 2.0 dengan kebaikan 5 dalam 1 iaitu:-

  • Detoksifikasi
  • Pengganti sajian,
  • Kecantikan
  • Pelansingan badan
  • Penjagaan kesihatan

BARDOX NUTRI DETOX BAR adalah sebuah bar nutrien yang dianggap sebagai petua kecantikan yang paling mudah.  Ia merupakan salah satu produk pengganti sajian di Malaysia yang membantu menyelesaikan masalah toksin dan obesiti, sambil membantu individu untuk menuntut semula kesihatan dan keyakinan diri.

 

BARDOX BOOMBA: PENYELESAIAN MASALAH OBESITI UNTUK BADAN YANG SIHAT, LANGSING DAN AWET MUDA

Minuman BARDOX BOOMBA ENZIM pula mempunyai fungsi untuk menyahnyamarkan dan melindungi hati.  Ia diperbuat daripada ekstrak buah-buahan berkhasiat dan herba tradisional.

Minuman enzim ini juga dapat membantu anda dan menyelesaikan masalah dalam beberapa aspek tambahan seperti yang berikut:-

  • menyuraikan kandungan makanan yang dimakan seperti karbohidrat, protein dan lemak kepada bahan yang mudah diserap untuk penghadaman
  • menggalakkan pemulihan pesat kekuatan fizikal
  • menyelesaikan masalah obesiti
  • menambah nutrien yang diperlukan oleh badan untuk kekal sihat

Selepas minum, ia akan menggalakkan metabolisme, dan membantu anda untuk menurunkan berat badan tanpa halangan lemak. Malah, disebabkan sifat minuman enzim ini yang boleh menjana semula sel-sel sihat dalam badan, anda juga akan kelihatan lebih awet muda!

KEHIDUPAN TERNYATA LEBIH BAHAGIA DENGAN BARDOX

Apabila sudah mengetahui dengan jelas mengenai kandungan dan ciri-ciri baik produk kesihatan BARDOX, pastinya anda mahu ia membawa impak yang positif terhadap gaya kehidupan anda pula.  Terutama apabila ia dapat menjimatkan masa, tenaga, usaha namun tetapi boleh mencapai diet dan kesihatan yang anda inginkan.  Betul?

NUTRI DETOX BAR dan minuman BOOMBA ENZIM ini sangat mudah untuk diambil malahan selamat dimakan kedua-duanya.

Anda tidak perlu risau kerana produk-produk BARDOX bukan julap yang memaksa proses pembuangan air besar.  Ia mengandungi pelbagai bahan-bahan semula jadi seperti buah kranberi, kurma merah, mil oat dan ia tidak manis.  Sesuai untuk semua peringkat usia dan sangat mudah untuk menikmatinya.

Tiada masa untuk sarapan yang berkhasiat? Anda boleh mulakan hari dengan NUTRI DETOX BAR kerana ia enak dan boleh dimakan dengan minuman pagi kegemaran anda.  Masa dan wang dapat dijimatkan kerana satu pek kecil sahaja sudah cukup untuk membuat anda aktif sepanjang hari.

BOOMBA ENZIM pula boleh diambil selepas makan mahupun sebelum tidur.  Pengambilan secara rutin akan membantu untuk kecergasan serta mengelakkan kelesuan biarpun tidak cukup tidur pada waktu malam.  Kesihatan akan menjadikan minda lebih cerdas, kerja dan tugasan harian boleh dilunaskan dengan baik.

 

 

METABOLISME TINGGI, KALORI RENDAH

Kedua-dua produk berkhasiat ini juga berupaya mempertingkatkan kadar metabolisme di dalam tubuh yang penting untuk kesihatan dan kecergasan.

Ibarat enjin kereta yang hanya mampu bergerak selepas pembakaran bahan bakar iaitu petrol atau diesel, umpamanya, metabolisme ialah agen yang bakar kalori dalam tubuh.  Jika seseorang itu tinggi kadar metabolisme badannya, proses pembakaran kalori juga akan cepat berlaku. Jika metabolismenya rendah, jadi proses ini lambat.

NUTRI DETOX BAR dan BOOMBA ENZIM antara fungsinya membantu untuk meningkatkan kadar metabolisme tubuh supaya kadar kalori dalam badan dapat dikawal.

Apabila kadar kalori dapat dikawal, berat badan juga dapat dikawal. Maka pengguna boleh melalui gaya hidup yang lebih sihat, cergas dan selesa.  Kesemua ini merupakan faktor penting untuk mentaliti yang lebih baik serta keyakinan diri juga semakin meningkat.

Selain daripada itu, produk BARDOX 2.0  ini juga berupaya mengatasi masalah sembelit.  Masalah yang kian meyerang kebanyakan masyarakat ini berpunca daripada pengambilan makanan yang kurang serat, kurang minum air putih, kurang aktiviti fizikal, mempunyai masalah dengan kolon, rektum atau usus.  Masalah sembelit yang berpanjangan dan serius mungkin menyebabkan masalah pencernaan. Akibatnya, pendarahan rektum mungkin berlaku jikalau ia berterusan.

Solusinya? BARDOX NUTRI DETOX BAR dan minuman BOOMBA ENZIM mempunyai buah-buahan yang mengandungi serat yang tinggi sekaligus membantu untuk melancarkan proses perkumuhan dalam tubuh.  Sekiranya proses pembuangan air besar menjadi rutin setiap hari, toksin di dalam tubuh turut dikeluarkan dan badan menjadi lebih segar dan selesa.  Apabila masalah sembelit dapat diatasi, ketidakselesaan seperti perut kembong, kejang atau sakit, kurang selera makan dan sebagainya akan turut hilang.  Aktiviti harian dapat dilakukan dalam keadaan yang lebih baik.

 

KULIT SIHAT, WAJAH BERSERI

Harus ingat, pemakanan yang seimbang, minum air yang cukup, tidur lena dan cergas sepanjang hari akan menjadikan kondisi kulit juga lebih sempurna.  Kecantikan kulit selalu akan seiring dengan rutin dan gaya kehidupan kita.  Berita baik juga untuk anda yang risau sekiranya produk-produk ini akan menyebabkan pergantungan terhadapnya dan tidak boleh dihentikan pengambilannya.  Produk-produk BARDOX bersifat semula jadi, tiada sebarang isu cirit-birit atau gangguan perut sekiranya anda mengambil keputusan untuk menghentikan pengambilannya.

Secara ringkasnya, BARDOX 2.0 membariskan pilihan produk-produk yang terbaik untuk penggunanya yang sentiasa sibuk, gagal mencari masa untuk berehat serta makan tidak tentu masa.  Bar nutrisi dilengkapi dengan minuman berkhasiat merupakan gandingan mantap biarpun sesibuk mana pun, kesihatan tetap terjaga.

Mengambil BARDOX NUTRI DETOX BAR semasa sarapan akan membantu untuk menyahnyamar kanji dan penyerapan. Minum BARDOX BOOMBA dua kali sehari atau selepas makan dan sebelum tidur akan membantu melindungi hati dan juga melancarkan process perkumuhan dengan meningkatkan kadar metabolisme anda!